Як приготувати гриби так, щоб їх чудовий смак запам’ятався вам надовго? Дуже просто – страви з грибів смакують ще краще, якщо додати до них плавлений сир ТМ «Шостка». Разом з ним домашні страви набувають нового оригінального вершкового звучання. Спробуйте!
Інгредієнти:
Печериці великі – 500 г
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Шинка – 50 г
Невеличкий помідор – 1 шт.
Сир плавлений «Голландський» ТМ «Шостка» — 1 шт.
Сир твердий «Російський класичний» ТМ «Шостка» – 100 г
Чорний мелений перець – за смаком
Сіль – за смаком
Рослинна олія — для смаження
Зелень — для прикрашання
Фаршировані гриби
Приготування:
1.Печериці помити та відділити від ніжок та шапок. Ніжки дрібно нарізати.
2.Цибулю подрібнити. Додати до цибулі подрібнені шинку, грибні ніжки, помідор та обсмажити на рослинній олії. Зняти з вогню, додати сіль, чорний мелений перець. Сир плавлений «Голландський» ТМ «Шостка» натерти на дрібній терці та додати до суміші. Ретельно перемішати.
3.Грибні шапки наповнити приготованою начинкою та викласти у змазану олією форму для випікання. Випікати при температурі 200° 10-15 хв.
4.Сир твердий «Російський класичний» ТМ «Шостка» натерти на дрібній терці. Дістати форму з духовки, злегка посипати гриби тертим сиром та повернути в духовку ще на 5 хвилин.
5.Викласти фаршировані гриби на тарілку, прикрасити зеленню та подавати до столу.
Готуйте власні кулінарні шедеври з ТМ «Шостка» Смачного!